TERMENI ŞI CONDIŢII

www.jucarii.educatiecudragoste.ro este deţinut de Educaţie cu dragoste SRL. Utilizarea acestui magazin virtual implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Vă rugăm să citiţi cu atenţie pentru a evita orice neînţelegeri ulterioare.

Politica de confidenţialitate
Ne rezervăm dreptul să stocăm informaţiile clienţilor: nume, adresă, email, telefon, produse comandate, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor şi în vederea realizării de statistici. Nu solicităm CNP-ul şi nici informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare sau parole.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Educaţie cu dragoste SRL are obligaţia de a administra datele personale furnizate în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile declarate datele: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea produselor comandate.

Responsabilităţi privind produsele
Fotografiile de pe site au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Produsele (atunci când este cazul) sunt însoţite de certificate de garanţie ale producătorilor. Educaţie cu dragoste SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţa Educaţie cu dragoste SRL în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective spre soluţionare.

Condiţii de returnare a produselor
În conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumpărătorul are dreptul de a returna produsul în termen de 30 zile calendaristice de la data primirii, fără penalităţi şi fără necesitatea invocarii unui motiv. Clientul îşi asumă cheltuielile de returnare a produselor. Clientul va returna produsul/produsele numai în ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factură, certificat de garanţie etc.).  Nu pot fi returnate produse deteriorate sau care prezintă defecţiuni din culpa cumpărătorului şi nici cele care au fost desfăcute sau ale căror piese au fost înlocuite. Înainte de returnare şi de expedierea propriu-zisa, este necesară o solicitare scrisă la adresa de e-mail educatiecudragoste@outlook.com. Educaţie cu dragoste SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate. Suma înapoiată nu va include cheltuielile de transport.

Campanii de reducere
Educaţie cu dragoste SRL realizează campanii de reduceri şi promoţii pentru produsele importate sau distribuite. Comerciantul nu are obligaţia de a anunţa în prealabil organizarea acestor campanii. Comerciantul oferă posibilitatea clienţilor săi de abonare gratuită la serviciul de newsletter unde pot fi anunţati în prealabil de existenţa unor campanii de reduceri.

Proprietatea asupra conţinutului
Întregul conţinut al site-ului www.jucarii.educatiecudragoste.ro – texte, imagini, elemente de grafică web şi orice alte date – este proprietatea Educaţie cu dragoste SRL şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al Educaţie cu dragoste SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.